<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/dw1Cuf0euLc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

FEMI HERBS II KAPSUL (MAL19992642-T)

Melegakan penyakit keputihan,memudahkan perjalanan haid,penyakit angin dalam badan,menambahkan kelazatan hubungan kelamin,senggugut,sakit urat,sakit pinggang dan bisa-bisa dalam badan.

HERBA RESD (MAL 07050952-T)

Digunakan secara tradisional untuk melegakan resdung.

HERBA RANGIN (MAL 19990717-T)

Melegakan angin dalam badan,angin akhmar,angin uluran,angin resdung,angin buasir,melancarkan perjalanan darah,angin dalam urat saraf,angin kembung perut,bengkak,sendawa tidak berhenti-henti.

HERBA TONGKAT ALI PLUS (MAL 07050951-T)

Digunakan secara tradisional untuk menambah tenaga dan menghilangkan kelesuan akibat keletihan.

HERBA SERI GUNA (MAL 20001501-T)

Melegakan bisa-bisa badan,penawar panas badan,kencing manis,darah tinggi,melegakan gatal kayap barah,resdung,kudis,bisul,ketagihan merokok dan penawar racun.

HERBA KARBAT KAPSUL (MAL 19992487-T)

Melegakan penyakit batu karang dan karang nanah.

HERBA SRI IDAMAN KACIP FATIMAH (MAL 20032297-T)

Melancarkan haid,melegakan keputihan dan gatal-gatal ringan,menyihatkan selepas melahirkan anak,melegakan senggugut dan melegakan lesu.

HERBA SRI PERKASA (MAL 20033574-T)

Untuk memulih dan memelihara kesihatan lelaki.Melegakan sakit pinggang dan sakit belakang,menguatkan otot dan tulang serta melawaskan pembuangan air kecil.

FEMI HERBS KAPSUL (MAL 19992488-T)

Menjaga alat kelamin wanita,melegakan sakit keputihan,merapatkan ruang rahim,melazatkan hubungan kelamin serta melancarkan perjalanan haid.

HERBA MUNASIR KAPSUL (MAL 19990718-T)

Melegakan sembelit dan buasir,merawat gatal-gatal rektum,mengawal pendarahan,melegakan kepedihan,merawat benjolan akibat buasir.

MAAJUN BELACAK PLUS (MAL 20001499-T)

Menguatkan tenaga lelaki dan wanita,sembelit,sakit pinggang,sakit urat,tidak keluar peluh semasa bekerja,mencegah buasir,melancarkan hubungan kelamin.

BRITE A-CALL (MAL 08082489-T)

Digunakan untuk mencerdaskan akal dan pergerakan badan,membina sel-sel otak baru,menghilangkan perasaan berdebar,pelupa,gementar,was-was,takut berhadapan dengan masyarakat,mengaktifkan otak dan memudahkan ingatan.

AIR SERI GAMAT (MAL 19991973-T)

Digunakan secara tradisional untuk melegakan luka dalam badan untuk perempuan lepas bersalin.

KIK COFF (MAL 209110373-T)

Melegakan batuk,sakit tekak,mengeluarkan lender,meredakan kahak.

KOPI HABBATUS SAUDA

Melegakan lelah,mengeluarkan angin dalam badan,mengekalkan awet muda,senak memulas,menurunkan tahap kolestrol dalam darah,cirit-birit,menenang dan memudahkan tidur.

HALIA MADU

Mengurangkan loya dan muntah,mengeluarkan angin dalam badan.

KOPI GAMAT 4 IN 1 (papan)

Rumusan campuran kopi aslibermutu tinggi,krimmer,gamat dan gula.Penuh dengan kebaikan gamat dan keenakan kopi asli.

KOPI MOCHA TONGKAT ALI (papan)

Memberi anda tenaga tambahan supaya anda lebih bertenaga disaat anda begitu memerlukannya.

ROJAM CAFÉ (Manggis&Collagen)

Dapat menolong menambahkan tenaga,mengurangkan kolestrol,mengelakkan rasa mengantuk,masalah berat badan.Menjadikan tubuh badan lebih sihat,ceria dan cergas.

ROJAM CAFÉ (Gamat)

Memberi anda tenaga tambahan supaya anda lebih bertenaga disaat anda begitu memerlukannya.

ROJAM STEEN JUICE (Vitamin C)

Buah manggis dipercayai mempunyai sumber vitamin A dan khasiat semulajadi,antioksidan yang tinggi.Kulit manggis kaya dengan sumber galian dan tinggi antioksidan serta membantu melambatkan proses penuaan.Sesuai untuk dinikmati oleh seisi keluarga.

ROJAM GAMEGA JUICE (Collagen&Omega)

Gamat adalah hidupan di dasar laut khusus membantu mengurangkan luka luaran dan dalaman serta membantu menambahkan tenaga.Sesuai untuk lelaki dan wanita.

DBT TONIC (MAL 10033172-T)

Digunakan secara tradisional untuk melancarkan perjalanan darah,sakit sendi dan otot,melegakan sakit pinggang dan lemah tenaga.

JELI PATI GAMAT (MAL 20021688-T)

Berkesan untuk melegakan sakit pinggang,melancarkan haid,menambahkan tenaga,melegakan luka dan mengurangkan rasa sakit.

SABUN SUSU KAMBING (MINI)

Dirumuskan khas dari susu kambing asli yang segar dan diperkaya dengan ramuan-ramuan terpilih untuk mengekalkan awet muda dan mencantikkan kulit serta merawat kulit pecah.

SABUN GAMAT ROJAM (MAL 06010091 K)

Melembut dan menghaluskan kulit.

Melegakan penyakit kulit.

UBAT GIGI MUSLIMINT ()

Menentang kerosakan gigi dan akar gigi.Tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan.Gigi menjadi lebih putih,menyegarkan nafas,proses remineralisasi pada gigi.Kalsium dan rumusan aktif menguatkan gigi.

SABUN GAMAT MANGGIS

Mengandungi ekstrak gamat dan manggis.Dirumus dengan bahan semulajadi tanpa campuran kimia.Mencantik,menegang kulit muka serta mengawal kulit bermasalah dan jerawat.

TRANSPARENT SOAP MANGOSTEEN

Dapat mengimbangkan PH kulit menggalakkan metabolismo kulit,menanggalkansel kulit mati,melembut dan menghaluskan kulitserta membekalkan oksigen ke dalam sel kulit.Juga boleh merawat sakit kulit seperti gatal,panau,kurap dan luka kecil.Tiada pengawet,pewarna tiruan,markuri,planbum dan hidrokuinon.

BEDAK BERUBAT

Menghilangkan bintik –bintik hitam di muka dan menghaluskan kulit.

 

 

 

 

 

 

MANGGIS

 

 

ROJAM STEEN JUICE (380ml) RM 15.00

Khasiat Kulit Manggis

Memberi tenaga, Mencegah sakit urat saraf, Mencegah Ulcer, Mencegah kemurungan, Mencegah kegelisahan/panik/cemas, Mencegah kanser, Tingkat system pertahan badan, Awet muda, Membuang toksid dalam badan, Mencantikan kulit, Membuang kolesterol dalam badan, Mengurangkan tekanan darah tinggi, Kurangkan gula dalam darah, Cegah batu karang, Mengimbangi seluruh badan

Buah manggis dipercayai mempunyai sumber Vitamin A dan khasiat semulajadi antioksi dan yang tinggi. Kulit manggis kaya dengan sumber galian dan tinggi antioksidan serta membantu melambatkan proses penuaan. Sesuai untuk dinikmati oleh seisi keluarga.

 

Rojam Café Manggis & Collagen Rm 15.00

(20gm x 12 uncang)

-Dapat menolong menambah tenaga, mengurangkan kolesterol, mengelakkan rasa mengantuk dan masalah berat badan. Menjadikan tubuh badan lebih cergas, ceria dan cerdas.

 

 

 

 

Sabun Manggis RM 15.00

(Mangosteen transparent Soap)

Dapat menyeimbangkan pH kulit, mengalakkan metabolime kulit, menamnggalkan sel kulit mati, melembutkan dan menghaluskan kulit serta membekalkan oksigen ke dalam sel kulit.

Juga boleh merawat sakit kulit seperti gatal, panau, kurap dan luka kecil. Tiada pengawet, perwarna tiruan, merkuri, plumbum dan hidrokuinon.


 

Sabun Gamat Manggis (100gm) RM 6.90

Dirumus dengan bahan semulajadi tanpa campuran kimia. Mencantikan, melincin dan menegangkan kulit muka serta mengawal kulit bermasalah dan jerawat.

 

 
pelawat

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday36
mod_vvisit_counterYesterday353
mod_vvisit_counterThis week1346
mod_vvisit_counterLast week1418
mod_vvisit_counterThis month35544
mod_vvisit_counterLast month23327
mod_vvisit_counterAll days333470
Visitors Counter

Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates  Valid XHTML and CSS.

keratan akhbar

Saturday, 18 January 2014 | Administrator

article image          
+ Full Story